Zmes semien na klíčenie 1 BIO - alfalfa, reďkovka, mungo 200g
Kód: 112Podrobný popis
Zmes semien na klíčenie 1 Bio – alfalfa, reďkovka, mungo 200g je mix semien rastliniek, ktoré sú bohaté na vitamíny, enzýmy, aminokyseliny, stopové prvky a minerálne látky. Obsahujú množstvo živín s blahodarnými účinkami na ľudský organizmus a majú totožné nároky na klíčenie.
Zloženie: alfalfa - tolice lucerny, mungo fazuľa, reďkovka
Použitie: Vhodné na konzumáciu v čerstvom stave, ale aj na prípravu zeleninových šalátov, cestovín, čerstvých zeleninových štiav, do polievok a na zdobenie pečiva.
Návod na prípravu:
Doba namáčania: 8-12 hodín
Doba klíčenia: 4-6 dní
Ideálna teplota: cca 20°C
Prepláchnuť vodou: 2-3x denne
Úroda pri veľkosti: 2,5-5 cm
Pred konzumáciou klíčky prepláchnite. Klíčky je možné uchovať 1-2 týždne v chladničke. Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika Skladujte v suchu, chraňte pred teplom. Ukládajte mimo dosah dětí.
Krajina pôvodu: Taliansko
Dodatočné parametre
Kategória: | Zmes semien BIO (semienka na klíčenie) |
---|---|
Složení: | Semena alfalfa - tolice vojtěšky BIO (Medicago sativa), ředkve seté - ředkvičky BIO (Raphanus sativus, Daikon), mungo fazole BIO (Vigna radiata) |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.