Mladá pšenica BIO 250g
Kód: 294Podrobný popis
BIO mladá pšenica Zdravý deň® v prášku je určená na prípravu rastlinného nápoja alebo ako prísada do jedál. Mladé rastlinky pšenice sa zberajú v okamihu, keď dosiahnu výšku približne 15cm. Zozbieraná steblá pšenice sa sušia pri nízkych teplotách a následne rozomelú na prášok.
SK-BIO-002
Zloženie: 100% mladá pšenica v prášku z ekologického poľnohospodárstva. Množstvo účinnej látky mladej pšenice na dennú dávku 4-8g.
Odporúčané dávkovanie: 1-2 čajové lyžičky 2x denne (tj 4-8g).
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1025kJ/244kcal, tuky 1,2g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g, sacharidy 12,1g z toho cukry 0g, vláknina 36g, bielkoviny 19g, soľ 0,1g.
Použitie: prášok rozmiešajte v 150ml vody, ovocnej alebo zeleninovej šťavy. Ďalšou možnosťou je pridať mladú pšenicu do jogurtu, kaší, koktailov alebo iného studeného jedla. Odporúča sa rozmiešať v mixéri alebo športovej fľaši. Nepoužívajte s horúcimi nápojmi, pretože teplo neutralizuje aktívne enzýmy.
Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Skladujte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Neobsahuje žiadne aditíva, farbivá alebo dochucovadlá. Výživový doplnok. Krajina pôvodu: USA
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.