Moringa BIO 500g
Kód: 624Podrobný popis
Moringa je stromovitá rastlina pochádzajúca z Indie, odkiaľ sa rozšírila do ďalších častí sveta. Listy moringy sú na indickom subkontinente dôležitou potravinou, ktorá je cenená pre vysoký obsah živín - vitamínov, minerálov, fytonutrientov, vlákniny a ďalších. Obsahujú esenciálne aminokyseliny potrebné pre ľudský organizmus a sú jedným z najdôležitejších prírodných zdrojov antioxidantov.
Vďaka tomu sa prášok z listov moringy považuje za jeden z najlepších prírodných multivitamínov a je obľúbený medzi ľuďmi s vyššími nárokmi na výživu, ako sú športovci, seniori a ľudia vystavení stresu.
Obsahuje: minerály Ca, Cu, Fe, K, Mg, Na, P, Zn, vitamíny B1, B2, B6 a B12, vitamín C, vitamín E, omega-3 a omega-6 mastné kyseliny.
Zloženie: 100% prášok Moringaoleifera v BIO a RAW kvalite. Výživový doplnok.
CZ-BIO-002
Odporúčané dávkovanie: denne rozmiešajte 1-3 čajové lyžičky prášku (2,5-5 g) vo vode, džúse, jogurte, müsli, smoothies alebo ho pridajte do polievky, omáčky či iných jedál.
Skladujte na suchom mieste. Krajina pôvodu.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.