Nopal BIO 180 tabliet
Kód: 261Podrobný popis
Použitie: prášok rozmiešajte v 200-250ml vody alebo džúsu a vypite najlepšie 20min pred jedlom. Možno použiť aj ako prísadu do jedál.
SK-BIO-002
Zloženie : 100% nopal (Opuntia ficus indica) v prášku z ekologického poľnohospodárstva.
Odporúčané dávkovanie: 3-6 kapsúl 3x denne najlepšie 20min pred jedlom. Zapiť dostatočným množstvom nápoja.
Kapsula : 100% celulóza. Vhodné pre vegetariánov aj vegánov. Množstvo účinnej látky v 1 kapsule: 420mg prášku nopalu. Množstvo účinnej látky v 1 kapsule: 420mg prášku nopalu. Množstvo účinnej látky nopalu na dennú dávku 3,5-7g. Celková hmotnosť 75,6g.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 981kJ/234kcal, tuky 0,9g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3g, sacharidy 33g z toho cukry 4g, vláknina 43g, bielkoviny 3,1g, soľ menej ako 0,01g.
Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Nevhodné pre detí 3 rokov. Skladujte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Neobsahuje žiadne aditíva, farbivá alebo dochucovadlá. Výživový doplnok. Krajina pôvodu: Mexiko
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.