Rastlinné sladidlo Flora BIO 250g

Kód: 9372
€4,73
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Flora Zdravý den® organické rastlinné sladidlo sa používa na sladenie nápojov a potravín. Má skvelú chuť a príjemnú vôňu. Medový pocit pochádza z esenciálnych olejov z citróna a verbeny.

CZ-BIO-002

Použitie: vhodné na priamu konzumáciu, na varenie a pečenie, do teplých a studených nápojov, šalátov, dresingov, omáčok a polev na zmrzlinu a dezerty. Je vhodný pre vegetariánov a vegánov.

Zloženie: agávový sirup* 90 %, datľový sirup* 10 %, verbénový esenciálny olej* 0,01 %, citrónový esenciálny olej* 0,005 %.
* z ekologického poľnohospodárstva.

Výživové údaje na 100 g: energetická hodnota 1256 kJ/330 kcal, tuky 0,01 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 74,7 g, z toho cukry 74,7 g, bielkoviny 0,2 g, soľ 0,02 g.

Distribútor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Krajina pôvodu: EÚ a mimo EÚ. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Neobsahuje žiadne prídavné látky, farbivá ani arómy.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.