Konopný proteín BIO 250g
Kód: 867Podrobný popis
BIO konopný proteín Zdravý deň® v prášku má vysoký obsah bielkovín. Vyrába sa zo semien konope (Cannabis sativa) pestovaných podľa pravidiel ekologického poľnohospodárstva, ktoré neobsahujú psychoaktívnu látku THC.
Obsahuje 50% kvalitné rastlinné bielkoviny, čo uvítajú najmä vegáni, športovci, ľudia venujúci sa silovým športom a ľudia v rekonvalescencii. Vhodný pre vegetariánov aj vegánov. Neobsahuje lepok.
SK-BIO-002
Použitie : 1-2 poliekové lyžice (25g) rozmiešajte v pohári vody, džúsu alebo zeleninovej šťavy. Proteín je možné pridať do jogurtov, koktailov, smoothie, müsli, kaší, proteínových nápojov a ďalších pokrmov.
Zloženie : 100% konopný proteín v prášku z ekologického poľnohospodárstva.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1495kJ/358kcal, tuky 11g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7g, sacharidy 5g z toho cukry 4,1g, vláknina 21g, bielkoviny 50g, soľ 0g.
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Krajina pôvodu: Rumunsko. EAN: 8594172692061
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.