Psyllium BIO 150g

Kód: 306
€4,37
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Psyllium BIO Zdravý den sa pestuje podľa pravidiel ekologického poľnohospodárstva.

Zloženie: 100% mleté semená Plantago ovata v bio kvalite.

CZ-BIO-002

Odporúčané dávkovanie: 1-2 čajové lyžičky (5-10 g) 1-2 krát denne. Konzumujte najlepšie medzi jedlami alebo 1/2 až 1 hodinu pred jedlom.

Výživové údaje na 100 g: energia 797 kJ/190 kcal, tuk 0,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 0 g, z toho cukry 0 g, vláknina 92 g, bielkoviny 2 g, soľ 0,165 g.

Použitie: prášok rozmiešajte v najmenej 200 ml tekutiny (voda, čaj, ovocná šťava atď.) a okamžite vypite. Počas dňa zvýšte príjem tekutín, najlepšie vody, aspoň na 2 litre. Psyllium sa môže pridávať do müsli, smoothies, dezertov, kaší a polievok.

Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte na suchom mieste. Skladujte mimo dosahu detí. Nevhodné pre deti do 6 rokov, tehotné a dojčiace matky. Krajina pôvodu. Vyrobený v EÚ. Výživový doplnok.

 

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.