Sladidlo kvapky 50ml, jahoda - min. trvanlivosť do 09/2023

Kód: 8496
€2,74
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

100% rastlinné sladidlo z rastliny stévia. Náhrada cukru. 0 kalórií. Vhodné najmä pre ľudí, ktorí dbajú o svoju hmotnosť. Skvelá sladká chuť, bez horkej príchute. V sklenenej fľaši, aby sa zachovala čistota chuti.

Jedinečné rastlinné sladidlo bez kalórií. Vhodný ako náhrada cukru a umelých sladidiel na sladenie čaju, kávy a iných teplých alebo studených nápojov, koláčov a iných potravín. Môže sa použiť aj pri konzervovaní ovocia alebo zeleniny.

Zloženie: steviol glykozid RA80%, voda, vitamín C, hydrogenuhličitan sodný, prírodná aróma. Neobsahuje žiadne konzervačné látky kon.

Dávkovanie: 1 kvapka nahradí 1 kocku cukru alebo 1 čajovú lyžičku cukru. Denne maximálne 5 kvapiek na každých 15 kg telesnej hmotnosti.

Tip na jahodovú limonádu: pridajte niekoľko kvapiek Steviaplus jahoda do nápoja s vitamínom C. Skvelé pre deti.

Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Výrobok neslúži ako náhrada pestrej stravy. Skladujte mimo dosahu detí. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Skladujte na suchom mieste.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.