Sladidlo kvapky 50ml, vanilka

Kód: 408
€6,76
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

100% rastlinné sladidlo z rastliny Stévie. Náhradka cukru. 0 kalórií. Vhodný najmä pre ľudí, ktorí sa starajú o svoju váhu. Skvelá sladká chuť, bez horkej dochuti. V sklenenej fľaštičke na zachovanie čistoty chute.

Unikátne rastlinné sladidlo bez kalórií.   Vhodné ako náhrada cukru a umelých sladidiel na sladenie čaju, kávy a iných teplých alebo studených nápojov, koláčov, a ďalších jedál. Možno ho použiť aj pri zaváraní ovocia alebo zeleniny.

Zloženie:   steviolglykozid RA80%, voda, vitamín C, hydrogénuhličitan sodný, prírodná aróma. Neobsahuje žiadne konzervačné látky.

Dávkovanie:   1kvapka nahrádza 1 kocku cukru alebo 1 lyžičku cukru. Denne maximálne 5 kvapiek na každých 15kg telesnej hmotnosti.

Tip na vanilkovú citronádu:   do nápoja vitamínu C pridajte niekoľko kvapiek Steviaplus vanilka. Skvele chutí deťom.

Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Výrobok neslúži ako náhrada pestrej stravy. Skladujte mimo dosahu detí. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Skladujte v suchu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.