Maca čoko latte BIO 75g

Kód: 2028
€3,78
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

BIO maca chocolate latte je zmes vo forme prášku na prípravu lahodného nápoja s čokoládovou príchuťou. Okrem maky a kakaového prášku obsahuje aj škoricu a kokosový cukor. Pripravený nápoj dokáže prirodzene povzbudiť ľudský organizmus, a preto je vhodný na ranné vstávanie, doplnenie energie počas dňa alebo na spríjemnenie chladného obdobia dlhých zimných večerov. Hoci je nápoj prirodzene povzbudzujúci, neobsahuje kávu ani kofeín. Je vhodný pre vegetariánov a vegánov. Neobsahuje lepok.

Použitie: 2 čajové lyžičky (cca 5 g) prášku v 250 ml horúceho rastlinného alebo obyčajného mlieka alebo horúcej vody. Oslaďte podľa chuti.

Zloženie: maca prášok* (37 %), kakaový prášok* (37 %), kokosový cukor*, mletá škorica*, *z ekologického poľnohospodárstva.

Výživové údaje na 100g: energia 1442kJ/344kcal, tuky 4,7g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,8g, sacharidy 55g z toho cukry 31g, vláknina 23g, bielkoviny 15g, soľ 0,2g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.