Borovicové púčiky - výhonky BIO 30g
Kód: 837Podrobný popis
BIO borovicové púčiky Zdravý deň® v prášku sa pripravujú z mladých koncov borovicových vetvičiek, ktoré sa zbierajú ručne vo voľnej prírode v čistom prostredí odľahlých estónskych lesov. Suší sa lyofilizáciou - sušením mrazom pri nízkom tlaku. Usušené púčiky sa následne rozomelú na jemný prášok. Lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia, ktorý v prášku zachováva všetky obsiahnuté živiny. Užívanie borovicových púčikov podporuje normálnu funkciu dýchacieho systému . Vhodný pre vegetariánov aj vegánov.
Použitie : vhodné na prípravu čaju, dochutenie smoothie, omáčok, marinád, zeleninových i mäsových jedál, rýb a ďalších pokrmov. Na prípravu čaju 1/2 čajovej lyžičky zalejte horúcou vodou a nechajte 5min vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie : 1-2 čajové lyžičky denne. Čaj piť minimálne po dobu 3 týždňov.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1641kJ/387kcal, tuky 3,9g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7g, sacharidy 75g z toho cukry 6,6g, bielkoviny 13g, soľ 0g.
Zloženie : 100% púčiky z borovice lesnej (Pinus sylvestris) v prášku z ekologického poľnohospodárstva.
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Krajina pôvodu: Estónsko. Neobsahuje žiadne aditíva. EAN 8594172692467
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.