Citrónový prášok BIO 100g
Kód: 897Podrobný popis
BIO citrónový prášok Zdravý deň® sa vyrába z kôry a dužiny ekologicky pestovaných citrónov. Citróny sa zbavia šťavy a zvyšná kôra a dužina sa usuší a rozomelie na jemný prášok, ktorý má príjemnú chuť a vôňu čerstvých citrónov.
Je vhodný na prípravu citrónového džúsu, do jogurtov, smoothie, müsli, do dezertov alebo na pečenie do cesta a krémov.
SK-BIO-002
Zloženie : 100% prášok z kôry a dužiny citrónu (Citrus lomon L.) z ekologického poľnohospodárstva.
Použitie : vhodný na prípravu citrónového džúsu, do jogurtov, smoothie, müsli, do dezertov alebo na pečenie do cesta a krémov. Na prípravu citrónového džúsu pridajte 1 polievkovú lyžicu (cca 5g) do 250ml studenej vody a nechajte 5min odstáť. Pre sladšiu chuť môžete džús prisladiť. Zo 100g prášku pripravíte 5litrov džúsu.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1149J/274kcal, tuky 2,1g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,5g, sacharidy 31g z toho cukry 20g, vláknina 34g, bielkoviny 5,9g, soľ 0,08g.
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Krajina pôvodu: Španielsko. Neobsahuje žiadne aditíva, farbivá alebo dochucovadlá. EAN 8594172692559
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.