Pestrec mariánsky 180 kapsúl

Kód: 3580
€9,92
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Drvené semená pestreca mariánskeho Zdravý deň®. Pestrec mariánsky je jednoročná alebo dvojročná rastlina. Nazýva sa tiež mariánsky bodliak. Pôsobí ako antioxidant.

Podporuje normálnu činnosť pečene, trávenia a prečistenia. Napomáha normálnej hladine cukru v krvi a normanie činnosť srdca. Podporuje prirodzenú obranyschopnosť a odolnosť organizmu.

Výživový doplnok.

Kapsula : 100% celulóza. Vhodné pre vegetariánov aj vegánov.

Odporúčané dávkovanie:   1 kapsula 2x denne. Pre lepšiu vstrebateľnosť zároveň užívajte aj vitamín C. Množstvo účinnej látky v 1 kapsule: 300mg prášku. Množstvo účinnej látky na dennú dávku 0,6g. Celková hmotnosť 54g.

Výživové údaje na 100g:   energetická hodnota 1657kJ/402kcal, tuky 34g z toho nasýtené mastné kyseliny 4,8g, sacharidy 1,5g z toho cukry 1,1g, vláknina 41g, bielkoviny 20g, soľ 0,02g.

Zloženie : 100% pestrec mariánsky (Silybum marianum), drvené plody.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
MD Avatar autora | 19.11.2023
Kapsule mi viac vyhovuju

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.