Cordyceps BIO 180 kapsúl

Kód: 8997
€13,56
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

BIO Cordyceps prášok Zdravý den® sa používa už niekoľko tisícročí v systéme čínskej medicíny, kde patrí medzi najcennejšie huby.

O Cordycepse sa hovorí, že je "elixírom života", ako ho predurčuje jeho zloženie. Neobsahuje lepok. Je vhodný pre vegetariánov a vegánov.

Výživový doplnok. CZ-BIO-002

Odporúčané dávkovanie: 2 kapsuly 2-krát denne, najlepšie nalačno. Prášok Cordycepsu sa môže konzumovať spolu s vitamínom C.

Množstvo účinnej látky v 1 kapsule: 564 mg prášku cordycepsu. Množstvo účinnej látky cordycepsu na dennú dávku 2,3 g. Celková hmotnosť: 101,5 g

Zloženie: 100% prášok z huby: húsenica čínska* - Coryceps (Cordyceps sinensis)
* z ekologického poľnohospodárstva.

Distribútor: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika. Výrobok sa nesmie používať ako náhrada pestrej stravy. Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Skladujte mimo dosahu detí. Nie je určené pre deti do 12 rokov, tehotné a dojčiace matky. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Krajina pôvodu. Neobsahuje žiadne prídavné látky, farbivá ani arómy.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.