Adzuki BIO - fazuľa na klíčenie 200g

Kód: 234
€3,54
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

BIO semená fazuľa Zdravý deň® určená na celoročné klíčenie. Sú čerstvou a kvalitnou strukovinou vhodnou na priamu konzumáciu alebo ako prísada do rozličných jedál. Majú jemnú sviežu chuť.

Zloženie : Fazuľa adzuki ( Phaseolus angularis ) z ekologického poľnohospodárstva. SK-BIO-002

Odporúčané použitie : Na ozdobenie pečiva, do polievok, zeleninových alebo cestovinových šalátov. Konzumujte najlepšie surové na zachovanie všetkých výživných látok.

Návod na prípravu:
Doba namáčania: 8-12 hodín
Doba klíčenia: 3-4 dní
Ideálna teplota: cca 20 °C
Prepláchnuť vodou: 2-3x denne
Úroda pri veľkosti: 1-3 cm

Pred konzumáciou prepláchnete vodou. Kľúčiky je možné uchovať 1–2 týždne v chladničke pri teplote do 12 °C.

Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Ukladajte mimo dosahu detí. Krajina pôvodu: Taliansko Výrobca: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Semienka na klíčenie BIO (microgreens)
Složení: Fazole adzuki (Phaseolus angularis)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.