Reďkovka BIO – semená na klíčenie 200g
Kód: 130Podrobný popis
Reďkovka Bio - semená na klíčenie 200g je zdrojom bohatým na vitamíny C, A, B1, B2, B3, B9, enzýmy, minerálne látky a stopové prvky ako železo, vápnik, fosfor, draslík, horčík, sodík. Pozitívne účinky podporujú imunitný systém, činnosť trávenia, proti zápche, prekysleniu organizmu atď.
Zloženie: reďkev siata
Použitie: Najlepšia je konzumácia v čerstvom stave, ale tiež sú klíčky vhodné na prípravu polievok, zeleninových a cestovinových šalátov, na zdobenie pečiva a tiež na prípravu zeleninovej šťavy.
Návod na prípravu:
Doba namáčania: 6-8 hodín
Doba klíčenia: 4-6 dní
Ideálna teplota: cca 20 °C
Prepláchnuť vodou: 2-3x denne
Úroda pri veľkosti: 2,5-7 cm
Pred konzumáciou prepláchnite vodou. Kľúčiky je možné uchovať 1–2 týždne v chladničke.
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Ukladajte mimo dosahu detí. Krajina pôvodu: Taliansko
Distribútor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
Dodatočné parametre
Kategória: | Ředkvička BIO (semínka na klíčení) |
---|---|
Složení: | Semena ředkve seté - ředkvičky BIO (Raphanus sativus, Daikon) |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.