Brokolica Raab BIO - semená na klíčenie 200g

Kód: 109
€5,13
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Brokolica Raab Bio – semená na klíčenie 200g sú vhodné na celoročné klíčenie a klíčky sú bohaté na rôzne výživné látky, vitamíny, minerály, stopové prvky a ďalšie látky. Majú vysoké účinky v prevencii proti rakovine a ďalším chorobám, podporujú srdce, kosti aj dýchací systém.

Zloženie: brokolica

Použitie: Sú vhodné do polievok, nátierok, zeleninových šalátov a cestovín, na pečivo, ale tiež sú vhodné na konzumáciu v čerstvom stave.

Návod na prípravu:

 

Doba namáčania: 8-12 hodín

Doba klíčenia: 4-6 dní

Ideálna teplota: cca 20°C

Prepláchnuť vodou: 2-3x denne

Úroda pri veľkosti: 2,5-5 cm

Pred konzumáciou klíčky prepláchnite. Klíčky je možné uchovať 1-2 týždne v chladničke.

Krajina pôvodu: Taliansko

Dodatočné parametre

Kategória: Brokolica BIO (semienka na klíčenie)
Složení: Semena brokolice Raab (Brassica Rapa Cymosa)
5
5x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
JW Avatar autora | 11.4.2024
Velmi spokojena.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.