Kokos strúhaný BIO 100g - min. trvanlivosť do 11/2023

Kód: 8533
€0,92
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Organický strúhaný kokos Zdravý den® sa vyrába z dužiny čerstvých ekologicky pestovaných kokosových orechov, ktoré sa strúhajú na malé kúsky a jemne sušia. Vďaka spôsobu spracovania sú krásne chrumkavé a majú príjemnú kokosovú vôňu a chuť. Vhodné na priamu konzumáciu, do müsli, smoothies, jogurtov, dezertov, ovocných šalátov, na pečenie alebo ako prísada do exotických jedál.

CZ-BIO-002

Zloženie: 100% strúhaný kokos z ekologického poľnohospodárstva, nepražený.

Použitie: Vhodné na priamu konzumáciu, do müsli, smoothies, jogurtov, dezertov, ovocných šalátov, na pečenie alebo ako prísada do exotických jedál.

Výživové údaje na 100 g: energia 3040 kJ/725 kcal, tuk 69 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 62 g, sacharidy 23 g, z toho cukry 7,5 g, bielkoviny 6,6 g, soľ 0,03 g.

Krajina pôvodu: Srí Lanka. Skladujte na suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného svetla.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.