Kokosový cukor BIO kvetový 180g
Kód: 495Podrobný popis
Bio kokosový cukor má rovnakú sladivosť ako bežný cukor a je tak vhodný ako ideálna náhrada klasického bieleho cukru a umelých sladidiel.
Bio kokosový cukor sa získava v Indonézii ručným zberom nektáru z kvetov kokosových paliem a následným sušením do podoby kryštálov cukru.
Má nízky glykemický index 35 a prirodzený obsah základných aminokyselín a minerálov – napr. železa, horčíka, draslíka, zinku a ďalších.
Je vyrobený v BIO kvalite bez chemických a konzervačných látok a je nerafinovaný. Má rovnakú sladivosť ako bežný cukor a je tak vhodný ako ideálna náhrada klasického bieleho cukru a umelých sladidiel. Vďaka lahodnej plnej chuti s nádychom karamelu si získal obľubu po celom svete.
SK-BIO-002
Zloženie : 100% kokosový cukor kvetový v BIO kvalite. Nerafinovaný.
Odporúčané použitie: Vhodný do kávy, čaju, na dochutenie müsli, koktailov alebo kaší. Vďaka svojej ľahko karamelovej chuti je obľúbenou prísadou do zákuskov alebo na pečenie.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 1610kJ/386kcal, tuky 0,3g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1g, sacharidy 93g z toho cukry 92g, bielkoviny 1,6g, soľ 0,3g.
Skladujte v suchu. Krajina pôvodu: Indonézia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.