Žitný kvások na chlieb

Kód: 6894
€3,98
Skladem

Príslušenstvo na pečenie chleba button_kupte-zde

Detailné informácie

Podrobný popis

Žitný kvas vás nesklame

Ako ste už možno uhádli, nebude to kuchár, ale kvalitný ražný kvások, ktorý vám umožní piecť stále ten istý chutný chlieb. Na druhej strane sa však oň treba dobre starať, čím sa v podstate stal novým členom vašej domácnosti. Nie je síce tak náročná ako ostatné, ale ak chcete využívať jej služby, nemáte na výber. Možno si poviete, prečo kupovať náš kvások, keď si môžete vyrobiť vlastný. Aj to je jednoduché. Naše kvasnice môžete získať v sušenom stave, ktoré sú už zrelé a obsahujú vyváženú mikroflóru, s ktorou môžete začať pracovať.

Ak hľadáte kvások na chlieb, sušený kvások, domáci kvások na chlieb.

Na čo ešte môžete použiť ražný kvások

  • Na tradičné pečenie pšenično-pšeničného alebo ražno-pšeničného chleba.
  • Nesklame vás, keď začnete s pšeničnou múkou, a preto môžete vyčarovať akékoľvek kysnuté pečivo bez droždia.
  • Môžete si dokonca pripraviť chutné krkonošské kysnuté so zemiakmi a miešanými vajíčkami s ražným kváskom.

Ak sa budete o svoj kvások dobre starať, odmení sa vám veľmi kvalitným základom pre domáce varenie. Teraz už len stačí zvládnuť technológiu pečenia bochníka chleba a na ten kúpený v obchode si ani nespomeniete.

Už si nemusíte lámať hlavu s tým, ako založiť alebo vyrobiť kvások s naším kváskom si môžete veľmi rýchlo vytvoriť domáci kvások.

Kvások sa dodáva sušený. Obsahuje 30 g.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
VD Avatar autora | 21.2.2024
Perfekni kvasek, ze ktereho jsem si zalozila kvasek doma. Jsem moc spokojena.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

To nejcennější, co každý z nás vlastní, je pevné zdraví. Jestliže nám schází, nic nás nedokáže rozveselit tak, jako uzdravení. Abychom si zdraví uchovali i do vysokého věku, je ovšem zapotřebí mu věnovat náležitou pozornost. To už zjistili mnozí z nás, kteří nakupují potraviny převážně ve specializovaných obchodech (e-shopech) se zdravou výživou.

Pod tímto pojmem lze shrnout velmi široký rozsah zboží – luštěniny, ořechy a semínka, celozrnné obiloviny a těstoviny, sušené ovoce, kompoty, džemy, mouky, másla a krémy, müsli, sirupy, soli, proteiny, superpotraviny, vitamínové doplňky, přírodní sladidla, mořské řasy, koření, limonády, a dokonce i přírodní čisticí prostředky.

Velmi bohatý sortiment produktů zdravé výživy, který se neustále rozrůstá, poskytuje i obchod Naklíčeno. Snaží se většinu zboží nabízet v BIO kvalitě, plodiny pěstované šetrným a přirozeným způsobem, a nabídnout vám to, co neobjevíte v běžném supermarketu.