Wakame BIO vločky 100g

Kód: 3320
€10,75
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

BIO wakame Zdravý den® vločky sú morské riasy (Undaria pinnatifida), ktoré vyrástli v čistom prostredí chladných vôd francúzskeho pobrežia. Táto morská zelenina má veľmi jemnú štruktúru a sladkú, mierne jódovú chuť. Zbiera sa ručne. Používa sa na varenie, do polievok, omáčok, šalátov, koktailov a iných jedál. Môže sa používať aj ako korenie alebo náhrada soli. Vhodné pre vegetariánov a vegánov.

Použitie: vhodné na varenie, polievky, omáčky, šaláty, smoothie a iné jedlá. Môže sa používať aj ako korenie alebo náhrada soli.

Výživové údaje na 100 g: energia 771 kJ/184 kcal, tuky 2,5 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,g, sacharidy 5,7 g, z toho cukry 0,5 g, vláknina 41 g, bielkoviny 14 g, soľ 13 g.

Zloženie: vločky 5-20 mm z morskej riasy wakame (Undaria pinnatifida) z ekologického poľnohospodárstva. Môže obsahovať stopy morských kôrovce

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.