Mungo BIO - fazuľa na klíčenie 200g
Kód: 145Podrobný popis
Mungo Bio - fazuľa na klíčenie 200g sú zdrojom bohatým na vitamíny A, B1, B2, B12, C, E, enzýmy, aminokyseliny, minerálne látky a stopové prvky ako železo, draslík, horčík, fosfor, vápnik. Ich pozitívne účinky sú vhodné pri liečbe diabetes, alkoholizmu a taktiež pri chudnutí.
Zloženie: mungo fazuľa v bio kvalite
Použitie: Sú vhodné na priamu konzumáciu v čerstvom stave a tiež pri príprave studených i teplých pokrmov ako je čínska kuchyňa, ako súčasť rôznych príloh atď.
Návod na prípravu:
Doba namáčania: 8-12 hodín
Doba klíčenia: 3-5 dní
Ideálna teplota: cca 20 °C
Prepláchnuť vodou: 2-3x denne
Úroda pri veľkosti: 1-3 cm
Pred konzumáciou prepláchnite vodou. Kľúčiky je možné uchovať 1–2 týždne v chladničke.
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Ukladajte mimo dosahu detí. Krajina pôvodu: Taliansko
Výrobca: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
Dodatočné parametre
Kategória: | Mungo fazole BIO (semínka na klíčení) |
---|---|
Složení: | Fazole mungo (Vigna radiata) |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.
V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.
Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.