Pískavica BIO - semená na klíčenie 200g

Kód: 142
€3,93
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Pískavice Bio – semená na klíčenie 200g sú charakteristické korenenou chuťou a zdrojom bohatým na vitamíny, enzýmy, minerálne látky, stopové prvky a aminokyseliny. Pozitívne pôsobí na zníženie cholesterolu v krvi, na trávenie a podobne.

Zloženie: pískavice v bio kvalite

Použitie: Vhodné na konzumáciu v čerstvom stave a na prípravu pokrmov ako zeleninové šaláty, cestoviny, polievky, zeleninové šťavy, na zdobenie pečiva atď.

Návod na prípravu:

Doba namáčania: 8-12 hodín
Doba klíčenia: 4-6 dní
Ideálna teplota: cca 20 °C
Prepláchnuť vodou: 2-3x denne
Úroda pri veľkosti: 2,5-5 cm

Pred konzumáciou prepláchnite vodou. Kľúčiky je možné uchovať 1–2 týždne v chladničke.

Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Ukladajte mimo dosahu detí. Krajina pôvodu: Taliansko Výrobca: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Pískavice BIO (semínka na klíčení)
Složení: Semena pískavice řecké seno BIO (Trigonella foenum-graecum)
5
6x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
LS Avatar autora | 8.4.2024
Jsem spokojená s rychlostí dodání. děkuji

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.