Rukola BIO - semená na klíčenie 200g

Kód: 139
€4,73
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Rukola Bio - semená na klíčenie 200g je charakteristická jedinečnou chuťou a zdrojom bohatým na vitamíny, aminokyseliny, enzýmy, minerálne látky aj stopové prvky. Posilňuje imunitu, podporuje rast a kvalitu vlasov, nechtov a zdravia kože atď.

Zloženie: rukola v bio kvalite

Použitie: Vhodné konzumovať ako v čerstvom stave, tak aj pri príprave polievok, zeleninových šalátov, cestovín, na zdobenie pečiva, domácej šťavy a tiež v kombinácii s hlávkovým šalátom.

Návod na prípravu:

Doba namáčania: Doba namáčania: 0 minút. Odporúčame nenamáčať a iba rosiť. V prípade namočenia, dôjde k obaleniu semienka "rôsolom" a začne hnilobný proces. Ideálna je miska na klíčenie.
Doba klíčenia: 3 dni
Ideálna teplota: 18-22 °C
Prepláchnuť vodou: 2-3x denne
Úroda pri veľkosti: 4-6 cm

Pred konzumáciou prepláchnite vodou. Kľúčiky je možné uchovať 1–2 týždne v chladničke.

Krajina pôvodu: Taliansko

Dodatočné parametre

Kategória: Rukola BIO (semínka na klíčení)
Složení: Semena rokety seté (Eruca sativa)
Váha: 200g

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.