Brokolica BIO - semená na klíčenie 200g

Kód: 121
€9,10
Skladem

Detailné informácie

Podrobný popis

Brokolica Bio - semená na klíčenie 200g sú bohatým zdrojom vitamínov, minerálov, stopových prvkov, enzýmov a aminokyselín. Sú charakteristické príjemnou chuťou.

Zloženie: brokolica

Použitie: Sú vhodné na konzumáciu v čerstvom stave a tiež do polievok, nátierok, šalátov, cestovín, na zdobenie pečiva, na prípravu čerstvej zeleninovej šťavy.

Návod na prípravu:

 

Doba namáčania: 6-8 hodín

Doba klíčenia: 4-6 dní

Ideálna teplota: cca 20°C

Prepláchnuť vodou: 2-3x denne

Úroda pri veľkosti: 2,5-5 cm

Pred konzumáciou klíčky prepláchnite. Kľúčiky je možné uchovať 1-2 týždne v chladničke.

Skladujte v suchu, chráňte pred teplom. Ukladajte mimo dosahu detí. Krajina pôvodu: Taliansko Výrobca: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika

Dodatočné parametre

Kategória: Semienka na klíčenie BIO (microgreens)
Složení: Semena brokolice seté BIO (Brassica Oleracea)
5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
Avatar autora | 15.2.2020
Už mám hustý porost naklíčenē brokolice.Jsem velmi spokojená.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.