Kel čierna BIO – semená na klíčenie 100g

Kód: 7245
€8,70
Skladem

Ako správne klíčiť: https://www.nakliceno.cz/kliceni-seminek/

 

Detailné informácie

Podrobný popis

Zdravý denBIO čierna kapusta ® pre celoročné klíčenie. Klíčky sú vhodné na priamu konzumáciu, do šalátov alebo ako prísada do rôznych jedál. Majú mierne sladkú chuť.

Zloženie: čierna kapusta (Brassica Oleracea) z ekologického poľnohospodárstva.

CZ-BIO-002

Odporúčané použitie: Na zdobenie pečiva, polievok, zeleninových alebo cestovinových šalátov. Jedzte ich radšej surové, aby sa zachovali všetky živiny.

Pokyny na prípravu:

Čas namáčania: 8 hodín
Opláchnite vodou: 2-3 krát denne
Čas klíčenia: 4-6 dní
Ideálna teplota: približne 20 °C
Veľkosť úrody: 1-3 cm

Pred konzumáciou opláchnite vodou. Klíčky môžete skladovať 1-2 týždne v chladničke pri teplote do 12 °C.

Distribútor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika Skladujte na suchom mieste, chráňte pred teplom. Ukladajte mimo dosahu detí. Krajina pôvodu: Taliansko

Dodatočné parametre

Kategória: Semienka na klíčenie BIO (microgreens)
Složení: kapusta černá (Brassica Oleracea)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.