Yuzu Maracuja 1000g

Kód: 5350
399 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Plod maracuji je cenným zdrojem vitamínů A, B a C, které podporují imunitní systém. Hlavně pecky maracuji obsahují vysoký obsah antioxidantů, které na tělo působí protizánětlivě. Dužina maracuji také obsahuje velké množství vlákniny, železa a draslíku. Vláknina je nepostradatelnou součástí zdravého jídelníčku, železo dodává našemu tělu energii a draslík podporuje zdraví srdce.

Aromatická chuť maracuji skvěle funguje v ledových alkoholických i nealkoholických nápojích. Maracuja i díky vzhledu skvěle ozdobí a dochutí širokou paletu dezertů, např. zmrzlinové poháry, šlehačkové dorty, tvarohové dezerty nebo palačinky. Inspiruj se (recepty najdeš zde) a pojď s námi experimentovat!

Naše maracuja je po vzoru yuzu zpracovaná stejným způsobem – maracuja, cukr. Příprava nápojů a jídel tedy nikdy nebyla jednodušší!

Složení: Konzervované plody mučenky 41 % (mučenka 50 %, cukr), fruktóza, pitná voda, cukr, kyselina: kyselina citronová, zahušťovadlo: celulosová guma, zahušťovadlo: karagenan, příchuť mučenky.ma.

Balení obsahuje nejméně 28 porcí nápoje (1 porce = 35 g).
Celková váha výrobků do zásilky: cca 1,8 kg

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Pod značkou potravinářských výrobků Yuzu se ukrývá producent Duwon Agricultural Cooperative z Jižní Koreje.

Společnost se zabývá zpracováním exotického ovoce Yuzu na různé nápojové koncentráty, z nichž lze připravit velmi osvěžující a výživné limonády, a to jak v podobě studeného, tak i teplého nápoje. Koncentrát Yuzu se také skvěle hodí do cereálních kaší nebo do palačinek z celozrnné mouky, kde nahradí klasické ovocné džemy z tuzemského ovoce.

Sídlo firmy se nachází na poloostrově Go Heung, kde se citrusové ovoce Yuzu také pěstuje. Kromě Yuzu však firma zpracovává i aloe vera nebo zázvor, z nichž také zhotovuje nápoje či nápojové suroviny. Podstatné ovšem je, že se zpracování ovoce odehrává přímo v místě jeho sklizně, čímž odpadají zbytečné náklady na přepravu surovin a zároveň je v ovoci zachováno maximum výživových prvků. Ke sklizni a zpracování Yuzu dochází každoročně v měsících říjnu a listopadu.