Kakao masala

Kód: 8409
499 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

100% ceremoniální kakao s jemně mletou BiO směsí koření a keře Honeybush. Delikátní chuť, povzbuzující účinek.

Vědomý vztah k životu, vášeň pro cestování a kvalitní dobré jídlo. Na těchto hodnotách se potkaly projekty TOMCHAi® a KUS KAKAA a díky tomu společně vznikla Kakao Masala, která zahřeje u srdce každého, kdo se jí otevře.

Omamná chuť kakaa s orientální vůní koření tvoří neodolatelnou kombinaci pro mnohé každodenní i nevšední příležitosti – rituály, setkání, nebo potřebné chvíle klidu.

 

  • KAKAO - Vzácná bílá odrůda PIURA BLANCO, která roste v permakulturních lesích na úbočí čistých Peruánských hor.
  • MASALA - Směs keře Honeybush a koření (skořice, zázvor, kardamom, badyán, hřebíček a pepř) z ekologického zemědělství.


Hmotnost: 200 g

 

Jak si připravit KAKAO MASALU

 
  • 2 lžíce kakao masaly (20 g) zalij 100 ml studeného mléka a 100 ml horké vody.
  • Rozmíchej, našlehej.
  • Oslaď si dle chuti medem, sirupem nebo cukrem.

- Nápoj je možné také připravit v ceremoniální podobě bez mléka a cukru. Stačí 100 ml vody.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Tomchai je výrobce velmi kvalitních čajů, ovesných nápojů, kakaa Masala a také příslušenství, potřebného pro přípravu čajových odvarů, jako jsou nerezová sítka, ručně zhotovované keramické hrnky, sójové svíčky či dřevěné podtácky.

Nápad produkovat tyto originální a unikátní výrobky se zrodil v roce 2019 při cestě pana Toma do Nepálu, Indie a Srí Lanky, odkud si dovezl inspirativní vize, které nyní proměňuje ve svou aktivní tvorbu.

Kořeněné čaje Indian Masala a Good vibes jsou nachystány podle tradičních ájurvédských receptur a jsou obohaceny směsí koření, které podporuje imunitní systém, dobrou náladu a správné trávení. Najdete v nich například hřebíček, badyán, zázvor, kardamom, skořici nebo pepř.

Kořeněné Čaje jsou vhodné i pro slavnostní chvíle, kdy jimi lze pohostit vaši návštěvu a využít jejich silné účinky například v době podzimních plískanic a v zimních měsících pro prohřátí a prokrvení organismu.