Kokos strouhaný BIO 300g

Kód: 528
85 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bio strouhaný kokos Zdravý den® je vyroben z dužiny čerstvých ekologicky pěstovaných kokosových ořechů, které se nastrouhají na malé kousky a šetrným způsobem usuší. Díky způsobu zpracování jsou krásně křupavé, mají příjemnou kokosovou vůni a chuť. Vhodný k přímé konzumaci, do müsli, smoothie, jogurtů, dezertů, ovocných salátů, na pečení nebo jako přísada do exotických jídel.

CZ-BIO-002

Složení: 100% strouhaný kokos z ekologického zemědělství, nepražený.

Použití: Vhodný k přímé konzumaci, do müsli, smoothie, jogurtů, dezertů, ovocných salátů, na pečení nebo jako přísada do exotických jídel.

Výživové údaje na 100g: energetická hodnota 3040kJ/725kcal, tuky 69g z toho nasycené mastné kyseliny 62g, sacharidy 23g z toho cukry 7,5g, bílkoviny 6,6g, sůl 0,03g.

Země původu: Srí Lanka. Skladujte v suchu, mimo dosah přímého slunečního světla.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.