Protein pasta penne z červené čočky BIO 250g

Kód: 4273
99 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme vám naši kolekci proteinových těstovin s vysokým obsahem rostlinných bílkovin. Vyrobeny jsou výhradně z luštěnin! Neobsahují sóju a jsou přirozeně bezlepkové. Díky tomu jsou oblíbené u veganů, sportovců i lidí trpící nesnášenlivostí na lepek. Vybírat můžete ze čtyř různých druhů těstovin, každý zpracován z jiného typu luštěnin (cizrna, hrách, červená čočka a mix luštěnin). Díky zdlouhavému procesu přípravy luštěniny často v jídelníčku chybí. Těstoviny z luštěnin jsou tak ideálním řešením. Skvěle chutnají, snadno se připravují a vy můžete mít příjem bílkovin jednoduše pod kontrolou.

 

Penne jsou vyrobeny ze 100% z červené čočky. Výrazná červeno-oranžová barva zaujme i děti a vy jim můžete připravit nutričně vyvážené jídlo. Těstoviny z červené čočky obsahují vysoké množství rostlinných bílkovin a proto jsou vyhledávané u veganů a sportovců. 

S penne z červené čočky vykouzlíte vizuálně i chuťově přitažlivé jídlo. Mají jemnou delikátní chuť a pracovat s nimi můžete jako s klasickými pšeničnými těstovinami. 

Tento produkt ocení i lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Označení BIO mohou nést pouze ty potraviny, které projdou přísným systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu.

Výhody

 

  • BIO kvalita

  • vysoký obsah rostlinných bílkovin (28%)

  • vysoký obsah vlákniny 

  • bez lepku a soji

  • snadná a rychlá příprava

  • využití jako u klasických těstovin

Doporučená příprava

Požadované množství těstovin vložte do vroucí osolené vody a vařte po dobu 4-5 minut. Hotové těstoviny sceďte a podávejte.

TIPY

Připravte si lehký těstovinový oběd po italsku s čekankou, pečenými paprikami a černými olivami zakápnuté panenským olivovým olejem. Nebo zkuste orientální variantu s kurkumou, curry a kmínem.

Věděli jste, že?

Červená čočka je lépe stravitelná než ostatní druhy čoček.

Složení:  100% BIO mouka z červené čočky. Může obsahovat stopy sóji.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: