Ocet jablečné balsamico - 200ml

Kód: 3589
199 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ocet kvasný, ovocný, jablečný, balsamicový - 200 ml.

 Jablka trháme v Českém krasu a ve vlastním sádku v Hradci u Stoda.

Při neúrodě je máme od známého sadaře. 

Ručně je myjeme a moštujeme.

Mošt vaříme na ohni ve speciálním měděném kotli cca 50 hodin.

Stejně jako italská babička.

V noci vstáváme a přikládáme polínka podle množství odpařené vody a okolní teploty.

V dubové kádi kvasíme.

Zkušenost a rukodělnost nás vedou každým rokem k lehce odlišnému výrobku.

 

Vyrábí Jana Smolík - Lounín 25 - oceterie.cz

Složení - jablečný mošt redukovaný, jablečný ocet

Kyselina 5%

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Oceteria je značka kvalitních octů a dochucovadel na přírodním základu. Výrobcem je rodinná firma „Smolíků“, kteří žijí v krásném prostředí Českého krasu, mezi křivoklátskými lesy a Brdy, a výrobě octů se věnují již téměř deset let.

V produktové řadě najdete nejen aceto di riso anebo aceto balsamico přímo z dubových kádí, ale i chilli umami, hořčičnou ponzu, zázvorovou sůl umami a fermentovanou zeleninu umami koření s houbami a mořskou řasou. K vynikajícím dochucovadlům patří i BIO shiitake a miso peaso z modřínové kádě.

Octy a dochucovadla se zhotovují čistě z přírodních surovin a z ovoce sklízeného v Českém krasu nedaleko Berounky anebo v Hradci u Stoda na řece Radbuze v okrese Plzeň – jih.

Firma Oceteria dodává na trh i vysoce jakostní čerstvou rýži z Japonska ve variantách Genmai, Ichibutsuki, Koshihikari a Nijinokirameki. Je to jeden z mála dodavatelů japonské rýže, který své práci opravdu rozumí a zákazníkům nabízí skutečnou kvalitu.