Sladidlo kapky 50ml, karamel

Kód: 393
170 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

100% rostlinné sladidlo z rostliny Stévie. Náhražka cukru. 0 kalorií. Vhodný zejména pro  lidi, kteří pečují o svoji váhu. Skvělá sladká chuť, bez hořké dochuti. Ve skleněné lahvičce pro zachování čistoty chutě.

Unikátní rostlinné sladidlo bez kalorií. Vhodné jako náhrada cukru a umělých sladidel pro slazení čaje, kávy a jiných teplých nebo studených nápojů, koláčů, a dalších jídel. Lze ho použít i při zavařování ovoce nebo zeleniny.

Složení: steviolglykosid RA80%, voda, vitamín C, hydrogenuhličitan sodný, přírodní aróma. Neobsahuje žádné konzervační látky.

Dávkování: 1kapka nahrazuje 1 kostku cukru nebo 1 lžičku cukru. Denně maximálně 5 kapek na každých 15kg tělesné hmotnosti.

Tip na citronádu: do vody přidejte několik kapek Sladidlo karamel. Skvěle chutná dětem.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy. Skladujte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let. Skladujte v suchu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.