Alfalfa BIO – semena na klíčení 200g

Kód: 118
119 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Alfalfa Bio – semena na klíčení 200g přinášejí pestrá zdroj vitamínů, enzymů, aminokyselin, minerálních látek a stopových prvků. Klíčky podporují udržení normální hladiny cholesterolu v krvi, podporují zdravý růst vlasů a nehtů, působí pozitivně při problémech s menopauzou, zrychlují metabolismus sacharidů.

 

Složení: Semena Alfalfa – tolice vojtěšky BIO (Medicago sativa)

 

Použití: Vhodné do polévek, salátů, těstovin, na zdobení pečiva, při přípravě zeleninové šťávy a nejlepší je konzumace v čerstvém stavu.

 

 

Návod k přípravě:

 

Doba namáčení: 8-12 hodin

Doba klíčení: 4-6 dní

Ideální teplota: cca 20°C

Propláchnout vodou: 2-3x denně

Sklizeň při velikosti: 2,5-5 cm

 

Před konzumací klíčky propláchněte. Klíčky je možné uchovat 1-2 týdny v lednici.

Země původu: Itálie

Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Alfalfa (tolice vojtěška) BIO (semínka na klíčení)
Složení: Semena Alfalfa – tolice vojtěšky BIO (Medicago sativa)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
5x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zdravá výživa hýbe světem a lidé dnes mají obecně větší zájem pečovat o své vlastní zdraví, než tomu bylo krátce po sametové revoluci. Zdravé výživě se věnuje také řada nadšenců, kteří nabízí výživové doplňky a zdraví prospěšné potraviny. Jedním z nich je i společnost Zdravý Den.

V nabídce stálého sortimentu naleznete kromě zelených potravin a superpotravin i kokosové produkty (olej, máslo, mléko, vodu, strouhaný kokos), přirozená rostlinná sladidla, zdravé snídaně a proteinové směsi, ájurvédské produkty, kakao a čokoládu, ořechy a semínka a potřeby ke klíčení.

Věnujte pozornost hořčíku a vitamínu C – v nabídce neschází ani vitamínové doplňky, které jsou v současné době nejžádanější a také nejdůležitější. Vitamín C potřebujeme pro posílení imunity, zvláště v souvislosti s infekčními chorobami, kdy je organismus oslabený pod vlivem stresu. A hořčík (magnézium) bychom měli doplňovat pravidelně vzhledem k jeho sníženému obsahu v potravinách v důsledku nešetrného pěstování a zpracování většiny potravin.